Doneren

De Voedselbanken stellen de voedselpakketten altijd gratis ter beschikking. De operationele kosten proberen wij laag te houden (zo werken we uitsluitend met onbetaalde vrijwilligers) en betalen wij enkel in uiterste nood voor voedsel. Veel zaken financieren wij door giften van bedrijven, instanties en service clubs.

Als voedselbank kunnen wij elke vorm van hulp gebruiken. Hieronder kunt u lezen op welke wijze ook u een helpende hand kunt bieden.

Geld geven
De bronnen van inkomsten zijn bij lange na niet genoeg om alle operationele kosten te dekken. Wij hopen dat u donateur wilt worden voor een langere periode, maar zijn ook ontzettend blij met een eenmalige gift.

Voedsel doneren
Bij de Voedselbank draait het voornamelijk om etenswaren. Hoe meer en hoe gevarieerder voedsel er binnenkomt, des te beter wij onze klanten kunnen helpen. Heeft u etenswaren over en wilt u hier goed mee doen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Goederen doneren
Heeft u andere goederen over waarvan u denkt dat ze welkom zijn bij de klanten van de Voedselbank, ook dan is uw donatie van harte welkom! Wij denken dan bijvoorbeeld aan wasmiddelen en artikelen voor persoonlijke verzorging (tandpasta, shampoo, enz.).

Wanneer u ons wenst te ondersteunen kunt u contact opnemen met Stichting MoHuKa of de SVU. U kunt zowel telefonisch als via email contact opnemen. Wij vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn.

Stichting MoHuKa:
Tel.: 030 22 703 99
E-mail: info@stichtingmohuka.nl
SVU

E-mail: i.verkerk@voedselbankutrecht.nl

Deze website is mogelijk gemaakt dankzij:

KvK: 57716692
ANBI: 852704070
Bank: NL81RABO0138128537